În urma Târgului Ghidul Miresei ce a avut loc la Romexpo, am rămas plăcut surprinși de cerințele clienților de a le organiza nunta. De aceea, pentru a vă ajuta până la momentul magic, dar nu numai, am decis că putem fi ghidul vostru cu care veți putea discuta pe toata perioada organizării nunții voastre.
Pentru cereri de oferte vă rugăm să folosiți formularul de Contact sau sa ne scrieți pe adresa de e-mail: contact@organizareanuntii.ro cu titlul “Cerere ofertă planificator de nunți”
DEOARECE AȚI FOST MINUNAȚI VĂ OFERIM UN CADOU: Pentru cei care vor lua pachetul All inclusive vor primi din partea noastră acest Ghid Practic, astfel având toate infromațiile intr-un singur loc!

CONCLUZIE: Puteți comanda serviciile noastre de organizare a nunții voastre, ghidul practic sau ambele! Vă așteptăm cu drag să ne cunoaștem!

PS: În cazul în care nu primiți un răspuns de confirmare a comenzii/cererii de ofertă în 2 (două) zile după trimiterea ei, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0742 830 033. Mulțumim.