• Care este prețul unei cărți?

Prețul unui exemplar al cărții Organizarea Nunții Noastre Ghid Practic este de 69 ron + taxele de livrare.

 • Cum Comand ? 
 1. Intri pe pagina pentru formularul de Contact
 2. Completezi câmpurile libere (Nume și Prenume/Your Name, Adresa de email/Your Email).
 3. Scrie la Subiect/Subject: COMANDĂ
 4. În corpul mesajului /Your Message trebuie să specifici obigatoriu următoarele:
 • Număr exemplare dorite: ………….
 • Adresa de LIVRARE completă:

Localitate……………………………………Str…………………………………, nr….., bloc…., scara……., etaj….., sector/Județ…………………., cod poștal………

 • Adresa de FACTURARE completă (dacă diferă de adresa de livrare):

Localitate……………………………………Str…………………………………, nr….., bloc…., scara……., etaj….., sector/Județ…………………., cod poștal……… 

 • Telefonul de contact: +40……………………
 • Urgent DA/NU: …………..

 

 • Cum plătesc?

Prin transfer bancar în contul care vi se va comunica într-un e-mail după plasarea comenzii dvs., conform punctului anterior. 

IMPORTANT:  Taxa de livrare NU este inclusă în prețul cărții. Plata transportului se va face separat direct la curier la primirea carții și poate varia în funcție de distanța de la Bucuresți (punctul de plecare) la localitatea de destinație. Astfel, la primirea coletului veți plăti prețul aplicat de firma de curierat pentru transportul cărții.

 

 • Pot plăti cu cardul?

Nu se poate plăti cu cardul.

 • Cum primesc cartea?

Cartea va fi livrată de către curier într-un interval de 2 zile până la 2 săptămâni de la confirmarea plății și procesarea comenzii dvs. Procesarea comenzilor se face în fiecare zi de joi, vineri sau sâmbătă. Curierul va ridica comenzile dvs. în zilele de luni sau marți. 

Pentru urgențe se va plăti o taxă adițională în conformitate cu taxele aplicate de către firma de curierat.

IMPORTANT: În cazul în care se va termina stocul, adica o ediție, timpul de livrare al următoarelor comenzi se va mări în funcție de timpul necesar pentru tipărirea următoarei ediții. De obicei, acest timp este de 2-3 săptămâni, în funcție de gradul de încărcare al tipografiei. Cu puțin noroc acest timp se poate reduce la o săptămână. După ce ați plasat comanda veți primi un e-mail cu datele de facturare și timpul de livrare al cărții.

 • Ce firma de curierat îmi va aduce coletul?

Firmele de curierat cu care lucrăm pot fi: FanCurier, Urgent Cargus, TNT, NemoExpress.

După plasarea comenzii veți primi un e-mail în care se va specifica firma de curierat prin care a fost trimis coletul, cât și numărul awb-ului pentru a putea fi urmărită comanda dvs.

 • Ce fac dacă m-am răzgândit?

Dacă v-ați răzgândit si nu mai vreți cartea după ce ați plasat comanda și ați realizat plata, veți plăti curierului taxele de livrare si returnare a cărții. Adică prețul plătit de dvs. se va limita la plata transportului coletului de la plecare la destinatie si retur. Odată cartea ajunsă la dvs., îi specificați curierului că nu o mai doriți, cartea rămâne în posesia curierului în aceleași condiții în care a ajuns (fără a desface coletul) și îi plătiți acestuia costurile aferente livrării și returnării ei. În scurt timp, banii plătiți vi se vor returna. În cazul în care nu îi plătiți curierului transportul coletului dus-retur, aceste servicii vor fi scăzute din prețul deja plătit de dvs., iar suma returnată va fi ajustată în consecință.

 • Ce informații se stochează?

Prin completarea formularului de Contact, confirmați ca ați citit Politica de Confidentialitate și sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale conform legislației în vigoare.  

PS: În cazul în care nu primiți un răspuns de confirmare a comenzii în 2 (două) zile după trimiterea ei, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0742 830 033. Mulțumim.